"Could not find the module" / Maya 2010

"Could not find the module" / Maya 2010

Postby Mrtankwart » 04 Nov 2009 21:58

After the install of unwrella 2.04 (trial) the modul cannot be found in Maya 2010.

The original error-report (in german) is "Das angegebene Modul wurde nicht gefunden"
The shown path is right, another path (I copied the unwrella module to c:/unwrella)
shows the same problem....
?
Mrtankwart
 
Posts: 2
Joined: 04 Nov 2009 21:48

Re: "Could not find the module" / Maya 2010

Postby Igor Posavec » 05 Nov 2009 10:04

hello Mrtankwart,

sorry for german, no idea why it speaks german language on your OS

You did everything right at the start - you have just missed to install DirectX9c. Even if you have DX10 or 11, you need DirectX9c (it adds the missing libraries to the "light version" DX10)

go please to
http://www.unwrella.com/download/
and on the bottom you will find the DX9c version

thanks
best regards
--
igor posavec
CEO, 3d-io games & video production GmbH
igor@3d-io.com
Igor Posavec
3d-io staff member
 
Posts: 710
Joined: 02 Oct 2008 14:25

Re: "Could not find the module" / Maya 2010

Postby Mrtankwart » 05 Nov 2009 20:08

Hi Mr. Posavec,

DirectX 9c is installed. The Phyton Path (other Thread) is correct too. But i´ve got the same problem....
(my friend on a separate PC too).
Mrtankwart
 
Posts: 2
Joined: 04 Nov 2009 21:48

Re: "Could not find the module" / Maya 2010

Postby Igor Posavec » 06 Nov 2009 10:06

Hello Mrtankwart,

we went through everything again, it is DirectX. I know you can't believe it, but it is :) I have prepared here some posts from the past that may help you (shortly, DX is on your comp, but broken, just reinstall it - but please read first those few posts from the past, they have had the same problem)

http://forum.3d-plugin.com/viewtopic.php?f=19&t=332&p=720&hilit=DirectX#p720
http://forum.3d-plugin.com/viewtopic.php?f=19&t=332&p=725&hilit=DirectX#p725
http://forum.3d-plugin.com/viewtopic.php?f=38&t=343&p=760&hilit=DirectX#p760
http://forum.3d-plugin.com/viewtopic.php?f=38&t=343&p=761&hilit=DirectX#p761
http://forum.3d-plugin.com/viewtopic.php?f=5&t=356&p=800&hilit=DirectX#p800

report us please if it works after the reinstall
thanks a lot and sorry for the problems

best regards
--
igor posavec
CEO, 3d-io games & video production GmbH
igor@3d-io.com
Igor Posavec
3d-io staff member
 
Posts: 710
Joined: 02 Oct 2008 14:25


Return to Unwrella For Maya

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron