Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Postby leonuts » 09 Apr 2009 10:00

I'm using maya 2009 sp 1, registration was successful, and I'm able to activate the plugin through plugin manager. However when I'm about to launch the tools via modify>Unwrella it returns an error:

# Exception exceptions.AttributeError: "'UnwrellaUI' object has no attribute 'selectJobNum'" in <bound method UnwrellaUI.__del__ of <UnwrellaUI.UnwrellaUI object at 0x18F0C9D0>> ignored
['Geometrical', 'Topological']
# Error: File not found: C:/Documents and Settings/xxx/My Documents/maya/2009/scripts//resources/logo.bmp
# Traceback (most recent call last):
# File "<maya console>", line 1, in <module>
# File "C:\Program Files\3d-io plugins\Unwrella(Maya)\maya_2009\scripts\UnwrellaUI.py", line 134, in __init__
# img = cmds.symbolButton( image=unwrellaPath, command='webbrowser.open("www.unwrella.com")' )
# RuntimeError: File not found: C:/Documents and Settings/xxx/My Documents/maya/2009/scripts//resources/logo.bmp
# #
leonuts
 
Posts: 5
Joined: 09 Apr 2009 09:56

Re: Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Postby Christian Kandler » 09 Apr 2009 12:49

Hello leonuts,

we're sorry for your inconvenience.
Try to overwrite the file 'C:\Program Files\3d-io plugins\Unwrella(Maya)\maya_2009\scripts\UnwrellaUI.py' with the file UnwrellaUI.py that is attached to this post. This should solve your problem.
Attachments
UnwrellaUI.zip
fixed UnwrellaUI.py script for 'logo.bmp not found' issue
(2.85 KiB) Downloaded 466 times
Christian Kandler
3d-io staff member
 
Posts: 134
Joined: 17 Sep 2008 18:26

Re: Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Postby leonuts » 09 Apr 2009 14:40

Thanks a lot for your reply. It's working now :)
leonuts
 
Posts: 5
Joined: 09 Apr 2009 09:56

Re: Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Postby bazuka » 15 May 2009 17:30

Hi, i didnt want to open new thread but i have the same probl with maya 2008 (x86)

when i try to load plugin i get this error:

# Error: No module named UnwrellaUI
# Traceback (most recent call last):
# File "<maya console>", line 1, in <module>
# ImportError: No module named UnwrellaUI #

and when i try to start Unwrella from Modify menu i get this error:

# Error: type object 'UnwrellaUI' has no attribute 'UnwrellaUI'
# Traceback (most recent call last):
# File "<maya console>", line 1, in <module>
# AttributeError: type object 'UnwrellaUI' has no attribute 'UnwrellaUI' #

how can i fix this?

cheers
bazuka
 
Posts: 2
Joined: 15 May 2009 17:24

Re: Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Postby Igor Posavec » 15 May 2009 17:51

Hello Bazoka,

take please a look at this thread:
http://forum.3d-plugin.com/viewtopic.php?f=36&t=300

thanks
best regards
--
igor posavec
CEO, 3d-io games & video production GmbH
igor@3d-io.com
Igor Posavec
3d-io staff member
 
Posts: 710
Joined: 02 Oct 2008 14:25

Re: Maya 2009 sp 1 can't launch plugin

Postby bazuka » 15 May 2009 20:47

Thx for fast reply Igor

cheers, probl fixed...
bazuka
 
Posts: 2
Joined: 15 May 2009 17:24


Return to Unwrella For Maya

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron